Banana Lassi

 Υλικά:
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
½ ποτήρι γάλα
1 πολύ ώριμη μπανάνα
Ελάχιστο κάρδαμο σε σκόνη
1 κ.γ. ζάχαρη
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το ποτό στο ψυγείο και το σερβίρουμε παγωμένο .
 
Σημείωση:  Το lassi είναι το συνοδευτικό ποτό των ινδικών γευμάτων.Σβήνει την ‘κάψα’ των καυτερών φαγητών και δροσίζει. Απαραίτητο σε κάθε ινδικό τραπέζι, καθώς, άνευ τούτου, η ένταση των μπαχαρικών στα πιάτα δημιουργεί ένα ‘μπέρδεμα’ στις γεύσεις.Αυτό ειναι η γλυκιά εκδοχη της συνταγής,μιας και σε ολους μας ειναι αγαπημενη η μπανάνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου