Ζαμπόν Πάρμας, Ιταλία
Ίσως το πιο «ευέλικτο» αλλαντικό, το οποίο ταιριάζει πολύ με πεπόνι. Ταιριάζει επίσης, άψογα στην πίτσα ή στα σάντουιτς. Το αλμυρό αυτό αλλαντικό οφείλει τη χαρακτηριστική του γεύση στην αποξήρανσή του με αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Συνολικές προβολές σελίδας
Αναγνώστες
Translate the blog
Δείτε επίσης
bollyingreece
Κατηγορίες
Τα καλύτερα φαγητά ανα τον κόσμο.
(17)
Συνταγές της Μαμάς
(5)
Οι γλυκές μας Απολαύσεις
(3)
Ινδική κουζίνα
(2)
Κινέζικη κουζίνα
(2)
Stories cook
(1)
Δανέζικη κουζίνα
(1)
Ιταλική κουζίνα
(1)
Κουβανέζικη κουζίνα
(1)
Μεξικάνικη Κουζίνα
(1)
Πιο goyrmet συνταγές
(1)
Ποτά
(1)
Σουηδική κουζίνα
(1)
Συνταγές για Σως
(1)
Ταιλανδέζικη Κουζίνα
(1)
Τούρκικη κουζίνα
(1)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου