Lechon, Φιλιππίνες
Πρόκειται για χοιρινό γάλακτος, διαλεχτό για το τρυφερό κρέας του, το οποίο σουβλίζεται σε φωτιά για αρκετές ώρες. Είναι έτοιμο όταν πάνω από το τρυφερό και ζουμερό κρέας υπάρχει μια λεπτή και τραγανή πέτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Συνολικές προβολές σελίδας
Αναγνώστες
Translate the blog
Δείτε επίσης
bollyingreece
Κατηγορίες
Τα καλύτερα φαγητά ανα τον κόσμο.
(17)
Συνταγές της Μαμάς
(5)
Οι γλυκές μας Απολαύσεις
(3)
Ινδική κουζίνα
(2)
Κινέζικη κουζίνα
(2)
Stories cook
(1)
Δανέζικη κουζίνα
(1)
Ιταλική κουζίνα
(1)
Κουβανέζικη κουζίνα
(1)
Μεξικάνικη Κουζίνα
(1)
Πιο goyrmet συνταγές
(1)
Ποτά
(1)
Σουηδική κουζίνα
(1)
Συνταγές για Σως
(1)
Ταιλανδέζικη Κουζίνα
(1)
Τούρκικη κουζίνα
(1)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου