Υλικά
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
10 φέτες μπέικον
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμμένο
1 ντομάτα κομμένη καρεδάκια
1 κουταλάκι κύμινο σε σκόνη
½ κουταλάκι πάπρικα
2 φύλλα δάφνης
2 φλιτζάνια ζωμό κότας
4 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
2 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι
1 κουταλιά χυμό λάιμ
1 κουταλιά ρούμι
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
10 φέτες μπέικον
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμμένο
1 ντομάτα κομμένη καρεδάκια
1 κουταλάκι κύμινο σε σκόνη
½ κουταλάκι πάπρικα
2 φύλλα δάφνης
2 φλιτζάνια ζωμό κότας
4 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
2 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι
1 κουταλιά χυμό λάιμ
1 κουταλιά ρούμι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου